Virtuelle og Digitale Showrooms

Et unikt salgsværktøj til dine produkter

D

Vær åben 24/7

OMSÆT MENS DU SOVER

Med et virtuelt showroom kan du nu have åbent 24/7. Du behøver nemlig ikke være til stede, når dine kunder tager en rundtur i dit digitale miljø.

S

3D scanning af dine produkter

SOM AT VÆRE DER SELV

Når dine kunder besøger din udstilling, så kan enten ved en guided tour med jer eller helt selv i ro og mag tage en tur rundt i jeres digitale showroom. Det føles som at være der selv. 

P

Full service

spar tid!

Har du ikke tid til at planlægge, designe og varetage opgaven med at oprette dit virtuelle showroom? Så tilbyder vi fuld service lige fra start til slut med projektledelse, design, opsætning, scanning og upload til website. 

Interaktivt Salgsværktøj

vær åben 24/7

Interaktivt Salgsværktøj

Når du får besøg af din kunde, kan du enten vælge at guide dem rundt. Altså er der kun adgang, hvis du har et login til en specifik hjemmeside, eller hjemmesiden først åbnes for kunden, når du ønsker. Du kan også vælge at have dit virtuelle showroom være åbent for alle

Vi anvender Matterport som fast samarbejdspartner, som er fleksibelt, sikker og nem at arbejde med. 

3D Scanning

3D SCANNING AF DINE PRODUKTER

Som at være der selv

Normalt kommer dine kunder feks. ind i din fysiske butik eller de kommer ind i et fysisk showroom. Nu kan du åbne op for, at de kan besøge dig virtuelt, og det kræver kun få klik

Vi gør det for dig

Projektledelse

Mangler du tid eller ressourcer?

Vi er professionelle, engagerede, kvalitetsbevidste og servicemindede. Vi søger altid for at få det bedste ud af jeres virtuelle showroom. Vi kan levere fuld service projektledelse lige fra start af projektet, til design af jeres virtuelle showroom til opsætning af jeres hjemmeside med produktbeskrivelser. Vi  samarbejder med de bedste, så I får præcis det udtryk, I ønsker.

Forskellige events vi står for

quote-dark-2.png

Det siger kunderne

Der er kun én person jeg stoler på når det kommer til events, og det er Michaela! Hun håndterer nemt hvilken som helst del af processen, eller det hele, inkl. eventudvikling, teamledelse og projektledelse.

Anders Vincent Jacobsen

PR & Kommunikation hos Change