Mød Byma

Introducerer
Michaela Andersen

Introducerer Michaela

Mit navn er Michaela Andersen, og jeg er grundlægger og CEO i BYMA. Jeg er ekspert i at hjælpe virksomheder til hurtigt at få et event til at skille sig ud, uanset hvilken virksomhed I er.

Hvis I gerne vil have et uforglemmeligt event, der skiller sig ud fra mængden, uanset jeres formål, om det er profit, networking, branding, udstilling, matchmaking osv., kan jeg helt bestemt hjælpe jer i mål.

Jeg er ekspert i både digitale, hybride og fysiske events – og mine 3 hoved-fokus-punkter er:

 

Erfaring:

  • Har flere end 20 års erfaringer med business events
  • Grundlægger & CEO af BYMA, som jeg startede i 2012.
  • Jeg har arbejdet med de store og små møder og events, hvor jeg har været indsat i direktør-stolen bl.a. for WHINN – Week of Health & INNovation.
  • Eksklusiv event-leverandør for Facebook Danmark.
  • Salgsdirektør samt Senior Event Manager hos Green Hat People.
  • Underviser event-management i emner som konferencestrategi, -design, -karriere.

 

Anden Info:

Jeg arbejder tæt sammen med erfarne og betroede samarbejdspartnere, hvilket også gør, at jeg får de gode priser, og I altid er sikret en god og solid leverance.

Når I skal have et kick-ass event, har I brug for én, som har gået vejen før – én I kan stole på, når vi snakker afholdelse af møder og events.

Og som I kan se, fra nogle af mine udtalelser, kan jeg helt sikkert hjælpe jer med at få et kick-ass event der skiller sig ud fra mængden.

Nogle af kunderne

Brands vi har arbejdet med.

quote-dark-2.png

Det siger kunderne

Den bedste konference nogensinde!!! Jeg vil give min varmeste anbefaling af Michaela til andre der vil holde en stor konference.

Lotte Langkilde

Tidligere Direktør, REG X