Virtuelle Showrooms Fremtidens udstilling

Kontakt os for mere info

BLIV ATTRAKTIV FOR DINE KUNDER. OPRET ET VIRTUELT SHOWROOM!

Vi rejser ikke på samme måde længere, og 2020 har vist os, at vi gerne vil have en oplevelse, når vi leder efter det næste køb. 

Derfor er det blevet vigtigere end nogensinde at vise sine produkter og services frem digitalt

 

VIL DU VÆRE FIRST MOVER?

Lad teknologien være din nye bedste ven. Fremvis dit dine produkter i et virkeligt miljø – og ved brug af tags med video, billeder, links mv. har du et fleksibelt online hotel. 

 

HVORDAN KAN DU BRUGE ET VIRTUELT SHOWROOM?

Når du får besøg af din potentielle kunde, kan du enten vælge at guide dem rundt. Altså er der kun adgang, hvis du har et login til en specifik hjemmeside, eller hjemmesiden først åbnes for kunden, når du ønsker. Du kan også vælge at have dit virtuelle showroom være åbent for alle. 

Vi anvender Matterport som fast samarbejdspartner, som er fleksibelt, sikker og nem at arbejde med. 

 

48 % FLERE BESØGENDE

Google har udarbejdet en analyse der viser, at når du har virtuelt indhold på din hjemmeside, så får stiger dine besøgende på din hjemmeside med 48% – så tør du lade være med at høre mere?

 

SKAL DINE BESØGENDE BLIVE LÆNGERE?
Alle undersøgelser viser, at fremtidens forbruger ønsker en oplevelse, når de handler digitalt. Det være sig både B2B og B2C – DERFOR er et VIRTUELT SHOWROOM fremtiden for dig. Vidste du feks. at  virtuelle besøg får folk til at blive på dit websted 5-10 gange længere?

 

Kontakt os for en helt uforpligtende snak om, hvad der er muligheder for dig og din virksomhed. 

ET UNIKS SALGSVÆRKTØJ

Med et virtuelt site vist kan du nu have åbent 24/7. Du behøver nemlig ikke være til stede, når dine potentielle kunder går op opdagelse i din udstilling

3D SCANNING

Når dine gæster skal besøge din udstilling, så kan enten ved en guided tour med jer eller helt selv i ro og mag tage en tur mellem jeres produkter. Det føles som at være der selv.

Full Service

Vi er professionelle, engagerede, kvalitetsbevidste og servicemindede. Vi søger altid for at få det bedste ud af jeres virtuelle showroom.