Virtuelle Showrooms Fremtidens showroom

Kontakt os for mere info

DIN ONLINE TILSTEDEVÆRELSE ER BLEVET VIGTIG!

Vi rejser ikke på samme måde længere, og 2020 har vist os, at fremtidens møder, konferencer og udstillinger til at foregå fysisk – SÅVEL som digitalt. 

Derfor er det blevet vigtigere end nogensinde at vise sine produkter og services frem digitalt

Alle undersøgelser viser, at fremtidens forbruger ønsker en oplevelse, når de handler digitalt. Det være sig både B2B og B2C – DERFOR er et VIRTUELT SHOWROOM fremtiden for dig. Vidste du feks. at  virtuelle besøg får folk til at blive på dit websted 5-10 gange længere?

Vil du være first mover og lad teknologien være din nye bedste ven. Fremvis dine kollektioner online. Brug enten dit nuværende showroom eller vi kan hjælpe dig med at bygge et showroom op. 

Google har fået udarbejdet en analyse der viser, at når du har virtuelt indhold på din hjemmeside, så får stiger dine besøgende på din hjemmeside med 48% – så tør du lade være med at høre mere?

HVORDAN KAN DU BRUGE ET VIRTUELT SHOWROOM?

Når du får besøg af din kunde, kan du enten vælge at guide dem rundt. Altså er der kun adgang, hvis du har et login til en specifik hjemmeside, eller hjemmesiden først åbnes for kunden, når du ønsker. Du kan også vælge at have dit virtuelle showroom være åbent for alle

Vi anvender Matterport som fast samarbejdspartner, som er fleksibelt, sikker og nem at arbejde med. 

Kontakt os for en helt uforpligtende snak om, hvad der er muligheder for dig og din virksomhed. 

ET UNIKS SALGSVÆRKTØJ

Med et virtuelt showroom kan du nu have åbent 24/7. Du behøver nemlig ikke være til stede, når dine kunder tager en rundtur i dit digitale miljø.

3D SCANNING

Når dine kunder skal besøge din udstilling, så kan enten ved en guided tour med jer eller helt selv i ro og mag tage en tur rundt i jeres digitale showroom. Det føles som at være der selv.

FULD SERVICE

Har du ikke tid til at planlægge, designe og varetage opgaven med at oprette dit virtuelle showroom? Så tilbyder vi fuld service lige fra start til slut med projektledelse, design, opsætning, scanning og upload til website.