Det siger vores kunder

Anmeldelser

quote-dark-2.png

Der er kun én person jeg stoler på når det kommer til events, og det er Michaela! Det lyder måske lige i overdrevet, men Michaela er den mest erfarne, ambitiøse, kreative og professionelle PCO, jeg nogensinde har arbejdet med, i mine 15+ år inden for markedsføring. Faktisk retfærdiggør PCO på ingen måde udvidelsen af Michaelas ekspertise. Hun håndterer nemt, hvilken som helst del af processen, eller det hele, inkl. eventudvikling, teamledelse og projektledelse. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Michaela ved flere projekter, men vi mødte hinanden gennem WHINN. Tøv ikke med at kontakte Michaela, hvis du nogensinde har brug for et kickass event. Åh ja, derudover er hun er også en kanon person at bruge tid med med hendes uudtømmelige, positive attitude.

Anders Vincent Jacobsen

ANDERS VINCENT JACOBSEN

PR & Kommunikation hos Change

quote-dark-2.png

Den bedste konference nogensinde!!! Det var tilbagemeldingen til REG X fra flere af de 400 deltagende på TCI konferencen i Kolding. Årsagen til dette kan stort set tilskrives til Michaela fra BYMA. Michaela tog sig af al det praktiske i forbindelse med konferencen, så REG X kun skulle fokusere på indholdet. I løbet af de 7 måneders samarbejde vi havde omkring konferencen, så jeg en dybt engageret og utrættelig projektleder, der var passioneret om hendes arbejde, og vi kunne altid tage fat i hende og diskutere nye idéer. Jeg vil give min varmeste anbefaling af Michaela til andre der vil holde en stor konference

Lotte Langkilde

Lotte Langkilde

Tidligere Direktør, REG X

quote-dark-2.png

Michaela er den mest kompetente, dygtige og troværdig konferenceplanlægger vi nogensinde har arbejdet med. Udover at være en fantastisk problemløser, er Michaela altid begejstret, proaktiv og positiv – og arbejder altid godt under pres.  Jeg vil give min varmeste anbefaling til folk der arbejder med Michaela.

Christina Roosen

Christina Roosen

Vice President, Public Affairs, HIMSS Europe

quote-dark-2.png

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Michaela, som en del at et udvidet team  i Welfare Tech, og som en del af styregruppen for WHINN. Det var en fornøjelse, fordi Michaela er kreativ, værdifokuseret, problemløsende og ihærdig. Alle de essentielle evner til at skabe værdi i en relationel og netværksforretning.

Christian Graversen

Christian Graversen

Country Manager Digital Denmark at Siemens Healthineers

quote-dark-2.png

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Michaela i mange år omkring en rækker konferencer og events f.eks. WoHIT i København 2008 og 2010 samt AAL konference i Odense. Michaela er den bedste og mest effektive event- og konference koordinator, jeg har arbejdet sammen med. Hun er meget organiseret og ved, hvad der skal gøre og hvornår. Hun holder både “masterplanen” og ser detaljerne i processen. Michaela forstår at håndtere den meget vanskelige proces, når mange forskellige interessenter har brug for at samarbejde i processen mod et vellykket arrangement eller konference. Hun er hårdtarbejdende, humoristisk og er altid meget behagelig at arbejde sammen med.​

Claus Duedal

Claus Duedal

CIO, Odense Universitetshospital

quote-dark-2.png

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Michaela i mange år omkring en rækker konferencer og events f.eks. WoHIT i København 2008 og 2010 samt AAL konference i Odense. Michaela er den bedste og mest effektive event- og konference koordinator, jeg har arbejdet sammen med. Hun er meget organiseret og ved, hvad der skal gøre og hvornår. Hun holder både “masterplanen” og ser detaljerne i processen. Michaela forstår at håndtere den meget vanskelige proces, når mange forskellige interessenter har brug for at samarbejde i processen mod et vellykket arrangement eller konference. Hun er hårdtarbejdende, humoristisk og er altid meget behagelig at arbejde sammen med.

Dorte Dalkjaer

Dorte Dalkjær

Projektchef, Region Syddanmark

quote-dark-2.png

Michaela Andersen er en af de bedste projektledere, som jeg har arbejdet med. Hun er i stand til at håndtere store og komplekse projekter og arrangementer og har et ekstraordinært organisatorisk talent. Hun er en begavet kommunikator og er i stand til at arbejde sammen med mange forskellige partnere fra forskellige kulturer og arbejdsområder. Michaela er en meget engageret person, der bidrager med mange idéer og en positiv attitude. Hun er også i stand til at forstå den særlige terminologi og viden i helt nye arbejdsområder, som blev vist i praksis, da hun med kort varsel overtog projektledelsen for AAL Forum i Odense.

Mikael Tind

Mikael Tind

Tidligere Int. Manager, Odense Kommune

quote-dark-2.png

BYMA har siden 2010 været fast tilknyttet Welfare Tech som event koordinator. BYMA har stået for flere events: Konferencer for over 800 deltagere fra hele verden. Udstillinger, messer og side-events med nationale og internationale gæster samt mindre arrangementer for vores medlemmer. BYMA er professionel og meget engageret i planlægningen af vores events. BYMA har øje for den overordnede strategi og ser muligheder og finder kreative og nye måder at gøre tingene på.

Henrik Kagenow

Henrik Kagenow

Tidligere Direktør, Welfare Tech

some of our famous clients